Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 
 

Sisters in Charge International ry. toivottaa kaikki Naisjärjestöjen Keskusliiton yhteisön jäsenet tervetulleeksi tutustumis- ja kulttuurimatkalle Iraniin 15.11 - 21.11. 2018.

Matkalla tutustutaan kuuluisaan Espahanin kulttuurikaupunkiin ja vieraillaan myös Kashanissa. Teheranissa meille on rakennettu hieno ohjelma, jossa vieraillaan Iranin nais- ja perheasioista vastaavan varapresidentin luona. Mutta mikä tärkeintä, tutustutaan naisyrittäjäjärjestön jäseniin ja pohditaan yhdessä teemaa Access to Experience, Access to Markets.

Kyseessä ei ole businesmatka, mutta Suomen virallisen kehityspolitiikan kärjen mukainen keskittyminen naisten vaurauteen. Lisäksi se on turvallinen teema Iranissa, jossa naisteemat tulee käsitellä silkkihansikkain. Teheranissa kohokohtia ovat varmasti mm. pääsy koti-illalliselle kulissien taakse, ja Suomen Suurlähetystön tiloissa järjestettävä seminaari. Lisäksi meille järjestään teheranilaisten naisdesignereiden näyttely. Teheranin ohjelmaa edeltävä Espahanin on varmasti syväsukellus iranilaiseen kulttuuriin.

Matkan ohjelmasisällön hinta on noin 2100 Euroa, ja se ei sisällä lentoja. SiCi ei ole matkassa hyödynsaajana vaan matka maksetaan suoraan järjestävälle matkatoimistolle. Lämpimästi tervetuloa mukaan poikkeukselliselle matkalle!

Ilmoittautumiset viimeistään 15.10. jotta jää tarpeeksi aikaa viisumiprosessiin. 

Lisätietoja annamari.lammassaari[a]gmail.com tai 045 116 2088

www.sicisisters.com

Facebook: Sisters in Charge International

 
 
  • -gnvi-p8-400x400.jpg
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
  • thl-tasa-arvotiedon-keskus-1.png
 
 
 
 
 
login Synergia Foxy