Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 
 

TASOVA -hankkeen kuulumisia


Vuoden alussa TASOVA-hankeen koulutusohjelmassa aloitti 22 opiskelijaa eri puolilta Suomea yhteensä kymmenestä eri maakunnasta. Kaksivuotiseen lisäammatilliseen koulutukseen kuuluu yhdeksän lähitapaamista, joista ensimmäinen järjestettiin maaliskuussa Helsingissä ja toinen kesäkuussa Jyväskylässä.

Kevään ja kesän aikana opiskelijat ovat hioneet neuvottelutaitojaan vieraillessaan alueidensa maakuntaliitoissa. Syksyä kohti mentäessä opiskelijat ovat päässeet tekemään uusiin tai päivittyviin maakuntaohjelmiin sukupuolivaikutuksen arviointeja, eli suvauksia. Opiskelijoiden tavoitteena on tehdä viranomaisten kanssa yhteistyötä maakunta- ja soteuudistuksen osalta sekä päästä kouluttamaan aluekehitysviranomaisia.

Seuraavaksi TASOVA suuntaa tasa-arvopäiville Kajaaniin 11.-12.10., jossa järjestetään myös koulutuksen seuraava lähitapaaminen. Tämän vuoden tasa-arvopäivien teemana on tasa-arvo ja yhdenvertaisuus alueellisena ilmiönä sekä tasa-arvotyö ja tasa-arvolaki 30 vuotta. TASOVA on mukana ohjelmassa keskiviikkona, jolloin opiskelijamme kertovat sukupuolen tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta maakuntaohjelmissa. 

Tervetuloa mukaan! Nähdään Kajaanissa!

Katariina Hyvärinen, Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry järjestökoordinaattori/TASOVA hankepartneri

Seuraa TASOVA-hanketta: kotisivu: http://blogs.helsinki.fi/tasova-tasa-arvoa-aluekehitykseen/
twitter: @TASOVAprojekti
fbook: https://www.facebook.com/TASOVAprojekti/

Mikä TASOVA? 

TASOVA – tasa-arvoa aluekehitykseen – kehittämis-, koulutus- ja tutkimusprojektin tavoitteena on kehittää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön toimintaedellytyksiä sekä osaamista koko Suomessa. Projektia hallinnoi AGORA -tutkimuskeskus (Helsingin yliopisto), kumppaneinaan keskeiset tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimijat mukaan lukien Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry ja Naisjärjestöjen Keskusliitto. Projektia rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Sosiaali- ja terveysministeriö sekä Helsingin yliopisto.

 
 
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
 
 
 
 
 
login Synergia Foxy