Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 
 

Voimavarakeskus Monika tarjoaa verkkopalveluja väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille eri kielillä

Monika-Naiset liitto ry:n hallinnoima matalan kynnyksen toimintapiste Voimavarakeskus Monika on avannut verkkopalvelut väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille. Palvelu on valtakunnallinen ja sitä tarjotaan useilla eri kielillä (arabia, englanti, suomi, venäjä).


Voimavarakeskus Monikan verkkopalvelut on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille naisille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Verkkopalvelut tarjoavat matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden asuinpaikasta riippumatta myös niille, joille avun piiriin pääseminen on muulla tavoin vaikeaa. Palveluja on helppoa ja turvallista käyttää: keskustelut ovat luottamuksellisia ja niitä voi käydä nimettömästi. Maksuttomat verkkopalvelut ovat saatavilla usealla eri kielellä (arabia, englanti, suomi, venäjä). Palveluista vastaavat Voimavarakeskuksen kriisityöntekijät.

Chat on helppo ja turvallinen verkkopalvelu, jossa voit keskustella väkivaltaan liittyvistä asioista suoraan kriisityöntekijöidemme kanssa. Chat päivystää eri päivinä arabiaksi, englanniksi, suomeksi ja venäjäksi. Tarkasta aikataulu täältä.

Vertaistukiryhmä verkossa on suljettu verkkopalvelu, jossa voit käsitellä väkivallan kokemuksia yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa vertaistukiryhmän ohjaajan johdolla. Arabiankielinen verkkoryhmä alkaa 17.10. ja venäjänkielinen verkkoryhmä 19.10. Tiedotamme ryhmistä ajantasaisesti kotisivullamme, seuraathan ilmoittelua!

Kysy lisää verkkopalveluista: voimavarakeskus@monikanaiset.fi

Lue lisää Voimavarakeskus Monikan toiminnasta kotisivultammeja seuraa ajankohtaisia kuulumisiaFacebookista (@voimavarakeskus). 

Verkkopalvelujen toteutus on Monika-Naiset liitto ry:n tasa-arvoteko Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa100 tasa-arvotekoa –hankkeessa.

Verkkopalvelun toteutuksen mahdollisti Monika-Naiset liitto ry:n kannatusyhdistys Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

  

www.monikanaiset.fi

@monikanaiset

 


 
 
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
 
 
 
 
 
login Synergia Foxy