Sisältöön »
 

Ajankohtaista

 
 

Naisjärjestöjen Keskusliitto etsii viestinnän suunnittelijaa

Naisjärjestöjen Keskusliitto etsii viestinnän suunnittelijaa

Haemme viestinnän monipuolista osaajaa jatkuvaan työsuhteeseen. Viestinnän suunnittelija vastaa Naisjärjestöjen Keskusliiton viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja koordinoinnista.


Viestinnän suunnittelija työskentelee yhteistyössä toimiston, hallituksen ja jäsenjärjestöjen kanssa Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossa.

Viestinnän suunnittelija kehittää ja suunnittelee järjestön media- ja yhteisöviestintää, osallistuu tiedotteiden ja lausuntojen valmisteluun yhdessä pääsihteerin ja järjestösihteerin kanssa sekä vastaa vaikuttamis- ja viestintämateriaalien suunnittelusta sekä sisältöjen tuottamisesta.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (osana tutkintoa sukupuolen- tai naistutkimuksen opintoja), vankkaa viestinnän osaamista ja moderneja kommunikaatiotaitoja (ml. sosiaalinen media ja visuaalinen osaaminen), median toimintatapojen ja vaikuttamistyön osaamista, järjestötoiminnan ja Naisjärjestöjen Keskusliiton toiminnan tuntemista, sukupuolten välisen tasa-arvotyön ja tasa-arvopolitiikan keskeisten teemojen tuntemusta sekä kykyä tuottaa asiantuntijatekstejä.

Odotamme vastuullista otetta ja valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn järjestökentän näköalapaikalla sekä laajan yhteistyöverkoston. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Kuukausipalkka on kokonaisuudessaan 2800 - 3400 euroa kuukaudessa koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen sisältäen lounasedun.

Lisätietoa toiminnastamme: www.naisjarjestot.fi www.tasaarvoteot.fi

Tiedustelut: pääsihteeri Terhi Heinilä terhi.heinila@naisjarjestot.fi tai puhelimitse 11.1. klo 9-12 ja 18.1. klo 12-15, puh. 040 530 5544.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 22.1.2019 klo 14.00 mennessä sähköpostitse terhi.heinila@naisjarjestot.fi Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi 25.1.2019 iltapäivällä.

#naisjärjestöt #tasaarvoteot